tirsdag 12. mai 2009

Siste dager i Paris

Alle eksamener er overstått og de siste dagene har stort sett gått med til å si ha det til Paris. Fredag var vi med skolen på en stillestående båt på Seinen, og det var veldig hyggelig. Da kvelden endte med at jeg måttea følge Kjersti hjem, så gjorde ikke det egentlig noe, for det hadde vært så vellykket ellers. '
Vi har spist og kost oss, og ellers har vi vasket litt i leiligheten. Det er utrolig hvor mange stedet støvet klarer å snike seg hen.

Det er fremdeles mange ting jeg vil få gjort i Paris, men jeg gleder meg likevel veldig til å komme hjem. Nå er jeg ferdig med at Paris er "hjemme", og kommer heller gjerne tilbake på ferie. Som for eksempel til sommeren, da skal vi i bryllup til to vi har blitt kjent med her nede, som skal gifte seg i et lite slott på landet. Hva er vel ikke mer romantisk enn det?

Tilfeldig utvalgte bilder fra de siste dagene.

Jeg kommer hjem om to dager, og da har jeg nesten BURSDAG!!!
(16. mai, hvis du ikke visste det.)

2 kommentarer:

Elise Bjørling sa...

dette har jeg venta på! oppdatert bloggen din mange ganger om dagen, og tenkt at hun må vel gi en siste lyd fra seg i Paris. Koselig å lese, lite avbrekk fra pugginga (som jeg ellers har hatt en to timers lang pause fra nå forøvrig)
Shalom

Muffin sa...

Jeg visste det! Husker alltid at du har bursdag 16. mai. :)

Det var vært skikkelig koselig å følge med på tiden din i Paris - synes det har gått utrolig fort! Koselig om du fortsetter å blogge selvom du blir tilbake her, da. :)